NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE

2022-ben, a GINOP-4.1.4-19-2020-019012 azonosítójú fejlesztési project keretében napelemes rendszer telepítését hajtottuk végre

30+ ÉVE SZEMÜNK A PÁLYÁN
ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN!

Fuvarozás és szállítmányozás hazai és nemzetközi piacon egyaránt!

ELHIVATOTTAN A LOGIKUS MEGOLDÁSOKÉRT!

Az ellátási lánc bármely két pontja között:
legyen az árutovábbítás, raktározás, cross-docking vagy vámügyintézés.

BEMUTATKOZÁS

A Flott-Trans Kft. 1990-ben alakult, egri székhellyel. Alapító tulajdonosai napjainkban is aktív munkát végeznek a cég életében. A vállalkozás három évtizede organikusan fejlődve, a piaci igényekhez alkalmazkodva, korszerű és környezetkímélő járműparkkal nyújtja megbízható, minőségi szolgáltatásait magyar és multinacionális vállalatoknak.

Tevékenységi körünkbe tartozik az EU-n belüli és azon kívüli fuvarozás, szállítmányozás, részrakományos árutovábbítás, valamint raktározási és vámügynöki szolgáltatás. Növekvő áruvolumenünk és ügyfeleink árutovábbítási igényének kielégítése érdekében egri telephelyünk mellett Gyálon, az M0-M5 autópálya csomópontjában cross-dock raktárral bővítettük szolgáltatásainkat. Ezen alaptevékenységeink tekintetében árbevételünk évek óta meghaladja a 2,5 milliárd Ft-ot.

További információ történetünkről és cégünkről itt olvashat.

Saját Gépjármű Állomány

Alvállalkozói Gépjármű Állomány

Lelkes Dolgozó

m2 Raktárterület

Raklap Áru / 24 óra Kapacitás

Millió Ft Éves Árbevétel

Szolgáltatásaink

Belföldi Fuvarozás és Szállítmányozás

Belföldi árutovábbítási rendszerünkben jelenleg naponta 1500-2000 raklapos egységrakományt juttatunk el ügyfeleink címzettjei részére. Megbízóink között a teljesség igénye nélkül megtalálhatóak autóipari cégek, FMCG területen működő kereskedő, forgalmazó és gyártó vállalatok, valamint alap- és csomagolóanyag gyártók.

Nemzetközi fuvarozás és szállítmányozás

Nemzetközi területen éves viszonylatban az export és import megbízásaink száma 2500-3000 közé tehető, melyet Észak-, Dél-, Közép-, és Nyugat-Európa országainak irányában teljesítünk. Ezen megbízásaink jelentős részét az ADR előírásainak hatálya alatt végezzük.

Vámügynöki Tevékenység

A vámügyintézés keretében nem csak elvégezzük a szükséges export, import vámokmányok kiállítását, de kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek és szerepelnek a vámügynöki illetve a vámtanácsadói nyilvántartásban is. Emelett átmeneti megőrzési raktár üzemeltetése is része a profilunknak.

Raktározás és Kapcsolódó Szolgáltatások

3200 m2 alapterületű raktárunk Gyálon található, 10 km-re a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől, kiváló közlekedési megközelíthetőséggel az M0 és M5 autópályák találkozásánál. Másik raktárunk Egerben található, itt jellemzően átmeneti és hosszú távú tárolást végzünk megbízóinknak 1800 m2 alapterületen.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Több mint 3 évtizedes tapasztalat és organikus növekedés

0

Testre szabható, egyedi és rugalmas szolgáltatások

Országos lefedettségű hálózat és disztribúció

Saját Tulajdonú Flotta és Raktárépületek

Keressen minket Bizalommal!

Ha szeretne árajánlatot kérni, vagy további információt megtudni, a lenti elérhetőségeken és a mellékelt űrlapon egyaránt kereshet minket:

Ügyfélszolgálat: +36 70 933 1526